"Glitter, de herpes van de hobby wereld"

1 april glitterbrief

1 april glitterbrief

Het is alweer bijna zover: 1 april staat om de hoek en natuurlijk wordt het weer tijd om je vrienden en/of vriendinnen weer eens goed in de maling te nemen. Nou kunnen wij als grappenmakers bij StuurGlitter.nl deze dag niet negeren en zorgen wij voor een sprankelende berg glitters.

Op deze manier zal je beoogde slachtoffer zijn of haar dag glitterend doorbrengen! Mocht je overigens je initialen, naam of andere boodschap erbij willen zetten dan kun je dit als persoonlijke boodschap toevoegen. Doe je dit niet dan zal het eeuwig een mysterie blijven van wie die glitterbom af kwam.

Ook stoppen we er voor 1 April nog een speciaal kaartje bij met daarop ‘1 APRIL!’. Wij zullen zorgen dat deze op 30 maart verstuurd wordt zodat de glitters op 31 maart aankomen. 1 april valt namelijk op een maandag en dan bezorgt de post niet. Maar... op deze manier zal niemand er op voorbereid zijn dat ze in de maling worden genomen. 

Dus, heb jij nog geen briljante mop bedacht voor 1 April 2019? Bestel dan nu de anonieme glitter brief.


BINNENKORT VERKRIJGBAAR, wacht nog even met bestellen totdat deze melding weg is gehaald. 

  • €4,95


Beschikbare opties:

Wat? Serieus? 
Ja, serieus. Wij stoppen glitter in een envelop en sturen het naar de persoon die je wenst... Let wel, we versturen niet naar bedrijven of overheidsinstellingen.


Hoe werkt dit?
Nou, simpel, klik op je favoriete kleur, dan op 'Direct kopen!'  en wij flikkeren glitter in een envelop en sturen het naar de persoon die jij wilt!


Maareh, weet diegene niet dat ik dit verstuurd heb?
Nope, dit is en blijft ons geheimpje. Tenzij je natuurlijk zelf uit de school klapt.


Wat kost het?
4 euro 99. Yep, voor nog geen 5 pleuro kun jij iemands dag compleet verpesten (of schitterend maken, het is maar hoe je het ziet).


Versturen jullie naar bedrijven of overheidsinstellingen?
Nee, dit is niet mogelijk. We doen dit voor de fun en hopen dit nog lang te kunnen blijven doen.


Wat is het verschil tussen een glitterbrief en een glitterkaart?
Bij een glitterbrief krijgt je ontvanger de glitters met een awesome brief waarin eens goed wordt uitgelegd dat er iemand veel moeite heeft gedaan om zijn dag te verpesten. De glitterkaart is eigenlijk een kaartenservice waarbij je iemand kunt feliciteren, bedanken of geluk kunt wensen maar met dezelfde lading glitters als met de glitterbrief. 


Waarom zou ik jullie betalen voor deze service?
Tuurlijk kun je dit zelf ook doen maar denk je eens in hoe je eruit ziet na de hand! Nu offeren wij ons op en lopen wij onder de glitters rond. 


Is hier geen Engelse versie van?
Klopt! Maar wees nou eerlijk, vanuit Nederland is het net wat makkelijker naar mede Nederlanders sturen. Plus we zijn goedkoper!


En bedankt, vond het niet echt grappig... 
Tsjah, misschien wraak nemen door een envelop terug te sturen? Is binnen twee minuten gepiept door hieronder je kleur te kiezen! Waar wacht je nog op? 

* Nog meer glitters *