Veelgestelde vragen

Wat? Serieus? 
Ja, serieus. Wij stoppen glitter in een envelop en sturen het naar de persoon die je wenst... Let wel, we versturen niet naar bedrijven of overheidsinstellingen.


Hoe werkt dit?
Nou, simpel, klik op je favoriete kleur, dan op 'Direct kopen!'  en wij flikkeren glitter in een envelop en sturen het naar de persoon die jij wilt!


Maareh, weet diegene niet dat ik dit verstuurd heb?
Nope, dit is en blijft ons geheimpje. Tenzij je natuurlijk zelf uit de school klapt.


Wat kost het?
4 euro 99. Yep, voor nog geen 5 pleuro kun jij iemands dag compleet verpesten (of schitterend maken, het is maar hoe je het ziet).


Versturen jullie naar bedrijven of overheidsinstellingen?
Nee, dit is niet mogelijk. We doen dit voor de fun en hopen dit nog lang te kunnen blijven doen.


Wat is het verschil tussen een glitterbrief en een glitterkaart?
Bij een glitterbrief krijgt je ontvanger de glitters met een awesome brief waarin eens goed wordt uitgelegd dat er iemand veel moeite heeft gedaan om zijn dag te verpesten. De glitterkaart is eigenlijk een kaartenservice waarbij je iemand kunt feliciteren, bedanken of geluk kunt wensen maar met dezelfde lading glitters als met de glitterbrief. 


Waarom zou ik jullie betalen voor deze service?
Tuurlijk kun je dit zelf ook doen maar denk je eens in hoe je eruit ziet na de hand! Nu offeren wij ons op en lopen wij onder de glitters rond. 


Is hier geen Engelse versie van?
Klopt! Maar wees nou eerlijk, vanuit Nederland is het net wat makkelijker naar mede Nederlanders sturen. Plus we zijn goedkoper!


En bedankt, vond het niet echt grappig... 
Tsjah, misschien wraak nemen door een envelop terug te sturen? Is binnen twee minuten gepiept door hieronder je kleur te kiezen! Waar wacht je nog op?