De 1 April grap

Het is alweer bijna zover: 1 april staat om de hoek en natuurlijk wordt het weer tijd om je vrienden en /  of vriendinnen weer eens goed in de maling te nemen. Nou kunnen wij als grappenmakers bij StuurGlitter deze dag niet negeren en dus hebben we een speciale actie bedacht! Speciaal voor deze dag hebben we namelijk de kortingscode '1april' in het leven geroepen. Naast dat je 50 cent korting krijgt op je bestelling zorgen we er ook voor dat de envelop pas op 31 maart verstuurd wordt als je dit aanvinkt.

Op deze manier zal je beoogde slachtoffer zijn of haar dag op 1 April al glitterent beginnen! De glitter envelop zal zoals gewoonlijk anoniem verstuurd worden. Daarnaast duwen we er voor 1 April nog een speciaal kaartje bij met daarop ‘1 APRIL!’ en als je een reden wilt achterlaten voor je beoogde slachtoffer kun je simpelweg een notitie achter laten bij de bestelling. Wij zullen zorgen dat deze meegestuurd wordt. Mocht je overigens je initialen of je naam erbij willen zetten zul je dit ook in het notitieveld moeten achter laten! Anders zal het voor eeuwig een mysterie blijven van wie die glitterbom af kwam. 

Dus, heb jij nog geen briljante mop bedacht voor 1 April 2017? Bestel dan nu een anonieme glitter envelop bij StuurGlitter.nl en vergeet niet de kortingscode '1april' te gebruiken bij je bestelling!